Begrafenissen

Hou me niet vast, vanaf hier heb ik alleen te gaan. Ik zal altijd “ergens” bij je zijn, we zijn tochtgenoten. Maar hier neem ik afscheid, ik neem je lach en je speelsheid mee, je warme liefde ook. Maar hou me niet vast, want ik wil zoals altijd in vrijheid mijn eigen weg kunnen gaan.

Afscheid van een naaste is een intens moment in ieders leven, dat in alle opzichten met de nodige zorg en tact dient omringd te worden.

Naast de verwerking van het verdriet dienen er ook een reeks praktische zaken geregeld te worden. Ceremonies Vanhooren biedt de troostende kracht van een helpende hand tijdens deze moeilijke momenten en staat garant voor een stijlvolle en hoogstaande vertolking van het afscheid.

Ondanks de harde confrontatie met verlies moet ieder van ons verder. De steun die wij verlenen aan de nabestaanden is onze drijfveer voor het uitoefenen van dit beroep. Het is onze taak om u in een moeilijke periode op een discrete en serene manier te begeleiden rond alle aspecten van uitvaartverzorging. Vrije keuze en duidelijke afspraken bepalen mee de verwerking van het verdriet.

Een uitvaart is een laatste persoonlijk gebaar naar de overledene. Het is dan ook logisch dat de nabestaanden steeds de invulling van het afscheid bepalen, tot in het kleinste detail. U kan bij ons rekenen op een grote luisterbereidheid en een flexibele ingestelheid.

Wij zijn 24 uren per dag te bereiken, om u bij te staan wanneer dit het meest van ons verwacht wordt.