Wilsbeschikking

Steeds meer mensen nemen maatregelen om vooraf zelf hun uitvaart te regelen en willen bij leven bepaalde dingen vastleggen wat betreft hun uitvaart, dit kan via een wilsbeschikking. Indien u een uitvaart geregeld wil hebben, kan u steeds een afspraak maken met ons. Uw uitvaart wordt dan volgens uw wensen en ideeën besproken en in detail vastgelegd. Wijzigingen zijn steeds mogelijk. Alles wordt op papier geplaatst zodat je er zeker van bent dat alles volgens jouw wensen verloopt!

Indien u bij een verzekeringsmaatschappij een uitvaartverzekering hebt afgesloten dan kan u hiermee ook bij ons terecht. Onthoudt zeker dat de verzekeringsmaatschappij u niet kan verplichten om een bepaalde begrafenisondernemer onder de arm te nemen, welke redenen ook worden aangewend.

U kan eveneens in het bevolkingsregister van uw woonplaats een laatste wilsbeschikking laten registeren, hier kan u vastleggen als u het wenst om gecremeerd of begraven te worden. Kiest u voor een crematie dan kan u ook bepalen wat er met de as moet gebeuren.

Bij een overlijden gaan wij altijd na op de dienst burgerlijke stand als er een laatste wilsbeschikking is.